Concediul e pe vine!

Un gand fugar ma bate, ce-oi face in cele 3 saptamani de concediu? hehehe, dap, din 9 pana’n 27, nu mai lucrez:)

Planul e deja facut: luni, marti dorm pana ma satur, iar apoi… vad eu:P O roiesc din zona, sigur, 3 saptamani e chiar mult sa nu fac nimica.

E misto sa vezi ca clientii cu care lucrezi iti ureaza concediu placut, si-ti zic ca iti vor simti lipsa, desi esti doar unul dintre cei cu care lucreaza.

Discutasem cu J.B (privacy, eh:P) prima data ieri, si dupa o discutie de 1.5h, sa trimita un mail suuper dragut. Dupa un prim contact pot zice ca e un om cu spirit mare, desi pare trecut de 50 de ani. Si ca stie de gluma. Ca nu de alta, da eu le mai scap;) Te unge la suflet, ce mai. Hehe, cre ca si pe shefu meu, ca doar lui i l-a trimis.

Un alt client, Bahman, zicea chiar ca imi ureaza o vacanta de relaxare cat mai placuta, si ca totusi… sa mai apar din cand in cand pe net, pentru sfaturi si discutii.

E tare bine sa fii apreciat in cadrul muncii.

Hmm, asta-mi aminteste de 2 lucruri: Anu trecut primisem o prima de concediu chiar frumusica, de 8milioane, tocmai pentru ca imi decalasem cu o saptamana contzedu, pentru a-l ajuta pe Steve sa termine un proiect, inainte de a pleca noi in concediu. Hehehe… bani de buzunar:) Ah.. si ceva tare dulce din partea lui, in vinerea de dinainte de a pleca in concediu, ne-a trimis la cei din proiect “bani de-o bere”(1Milion:)) ) si un clip video in care se filma cu partenerul lui dand noroc in cinstea noastra si urandu-ne concediu placut, dupa multumirile de rigoare. Restul colegilor din firma ramasera masca, cand i-am invitat si pe ei sa bea cate-o bere, din partea NOASTRA:D

Care era al 2-lea? Aaa:)) Replica lui Anna, o colega : “Te duci…cui ma lasi?” iar eu de colo: “cum cui? La barbatu-to”:)

Ca sa vezi, deja le e dor de mine:)) si inca n-am plecat. Vineri cumpar batistute:P

Acest articol a fost publicat în Ganduri si cugetari și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.