Final de saptamana

Joi. Dupa program. “chef”. A tunat si ne-am adunat, la 7.30, cativa dintre colegi. Ne-am ras… am povestit si-am mancat cate-o juma de pizza, pe langa cateva beri picurate printre vorbe pe gat… Amintiri, poante noi, plus multe rasete, doi dintre cei care erau veniti, erau ex colegi, cu care am lucrat eu mult si bine: Sebi si Otto. A fost misto sa ne revedem la un pahar de vb:)

Ok, pe la 11 ne-am gandit s-o luam spre casa. Eu la ocazie, restu pe la casele lor. Desi aveam unde dormi, aveam chef sa vin de acasa a doua zi. Dupa 10 minute, un tirist mi-a facut semn din cabina :”Haida” si am pornit. Pe drum, din vorba in vorba, aflu ca mergea spre Baia Mare, si stupoare, ca avem prieteni comuni:) Zise si “hai pana’n Baia, la 4.30 suntem acolo”. Da o laie… ca dimineata trebuia sa fiu la munca:)

Ziua de vineri, planificat alta iesire, acum chemand pe mai multi. Robert si cu mine am fost capul rautatilor. Mesajele de mess erau scurte si concise: “Sole. 6.30. Bere/suc. Vii?” Ca un fel de ASL pls:)) Zise si facute, il invitam si pe Dan, pe sefu mare.

A fost distractiv, am tot povestit, rasete, mici sicane ca intre colegi… mi-a placut tare mult. Vita Joomla:P

Ne-am stat la Sole mult, or mai plecat dintre cei ce-au venit la inceput, apoi am mers catre discoteci. Ar fi tare multe de scris:) Some other time. Aparuse si Sebi la un moment dat.

Misto, nu? La 7 dimineata am pornit cu primul maxi-taxi catre Reghin:)

Acest articol a fost publicat în D'ale mele, diverse, Jurnal și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.