Site update…

Am facut-o si pe asta… din pacate m-am trezit cu poze lipsa. Eterna mea problema… salvari de rezerva… ciuciu 🙂 Asa ca… deocamdata asta e.

Un site nou, din ce vad eu merge cam cu 20% mai repede ca inainte… asa ca e un inceput. Ce sa mai zic.. au facut-o benevol, de capul lor. Vorba romanului, daca nu tre sa scot nici un ban din buzunar pentru updates… de ce nu? Ei uite ca asta s-a intamplat si aici. Servicii mai bune, pentru blogeri, si nu numai… Siturile merg din ce in ce mai bine.

I love Lunarpages!

Astea fiind zise, ma bucur c-am terminat si cu Harvey.. colegii stiu 🙂 Silly Register Globals ! Mi-o papat 2 ore … ce frumos…

Ah… si-am mai patzit una cu Vista-ul meu mese…”The requested operation requires elevation”… uhm… tare nasoala faza. Dar binenteles, ca s-au mai izbit cativa de ea… asa ca un pic de googalit si am rezolvat si eu. Deci, sunt tare happy ca nenorocirea asta de Vista mai poa fi si dresat.
Pentru cei care sunt curiosi despre ce e vorba…. vrei sa instalezi sau sa rulezi ceva… Vista te intreaba daca vrei sa rulezi cu access de superuser. Pana aici nimic rau… dar ce te faci daca vrei sa adaugi o ruta din command com? Mori prin impuscare, ca nu poti direct. Trebuie sa rulezi command.com-u in mod super user. Nu conteaza ca esti admin ori ba 🙂 Mie unu mi se pare de rahat toata treaba asta. Norocu meu c-am gasit o solutie (oferita chiar de Vista, da nu stie lumea de ea…). Am copiat-o si pe blogu meu inglizesc, lol. Ui aci.

Acest articol a fost publicat în diverse și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Site update…

  1. gabitzubitzu spune:

    A iesit frumos! Felicitari 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.