Distractie la Teatru74 – Geniul Crimei

Vineri. Lucram intr-o frenezie. De la 5 se “inchideau” portile firmei. Mergem la distractie.Locatie: Teatru74. Planul era: Piesa “Geniul Crimei” si apoi distractie. Gresiiit! Piesa a fost super super, iar actorii au jucat chiar foarte bine. Ne-a placut foarte mult. Ui aici mai multe: Geniul Crimei Nu ma pricep eu sa fac recenzie la teatru, da va pot zice ca reactia mea a fost compactata intr-un cuvant: “WOW” (sau UAAU! in romaneste 😛 )

Dupa teatru, a inceput muzica si dansul 🙂 Sa nu uitam de-un bufet suedez tare bine venit! Heheheee… am fost tare multi, se misca podeaua’n cetate:) Cu un ochi la masa si alta la colegii ce dansau trebuia sa stai, ca sarea masa :)) si veneau paharele, sticlele si farfuriile davai davai 🙂

A fost tare tare frumos. Nu ne mai venea sa plecam, lol.  Asa ca… am inchis noi localul. Uhm… nici nu mai stiu cat era ceasul.

Apoi… deh, am mai mers oleaca si prin clubu Avicola, si apoi sa papam ceva,  ca deh, se facea dimineata si eu nu-mi bausem cafeaua:))

Am ajuns acasa pe la 6, cica la 9 trebuia sa mergem cu convoiu dupa Alex. Nunta… uha. Doar am mai scris, saptamana trecuta fuse si chefu burlacilor 🙂  Uhm… i-am amanat pana la amiaza, ca sa mai prind si eu un pic de somn. Oboseala asta… ce sa faci 🙂

Hmm…poze? astept sa le salveze colegii nostri, poate maine poimaine adaug si ceva imagini de la acest “chef”:) in care n-a mers nici o manea, lol.

Acest articol a fost publicat în Amintiri, D'ale mele, Fun și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.