Leapsa: Cel mai misto cadou!

Zsolt, un fost coleg de-al meu de la Advtech, mi-a dat si mie o leapsa inceputa de catre UPC, dupa ce-am mai primit una de la Andreea acu ceva vreme… Leapsa asta consta in ….”Care a fost cel mai misto cadou?”

Ei… pentru mine, cel mai misto cadou a venit din partea cuiva de la care nu ma asteptam chiar de la nimic, sub forma unei surprize… o gravura in creion… Nu m-am asteptat deloc la cadou din partea ei… asa ca a avut un impact…. chiar unul foarte … nush… puternic. A fost un cadou… perfect. 13280.jpg

Ceea ce vedeti aici e o simpla scanare a gravurii respective… N-a vrut sa-mi zica dupa ce poza mi-a facut gravura… si nici eu n-am gasit o poza macar care sa fie identica cu asta… desi macar a trecut mai mult de-un an de atunci… Tin sa precizez ca nu ne vazusem la fata pe cand facuse gravura…

Inca tin poza respectiva pe desktopul de lucru , si am schimbat 2 laptopuri la lucru si 1 desktop de cand l-am primit…
Multumesc Diana, multumesc mult, din nou!

Si cum leapsa se cheama leapsa… dau mai departe catre… toti cei care vor, si in mod special catre Andreea, GabitzuBitzu, Adela Samy, Ovidiu, Ruxandra si Iulia .

Acest articol a fost publicat în D'ale mele, Ganduri si cugetari și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Leapsa: Cel mai misto cadou!

  1. Aly spune:

    Nu am mai intrat niciodata pe site-ul asta, prin urmare nu stiu ce inseamna la voi ,,leapsa” 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.