Gadgets: Sony Rolly – O jucarie isteata tare.

Gadget - Sony Rolly

Gadget - Sony Rolly

Un articol care m-a facut sa-mi incalc principiul de a nu pune in blogul meu chestii de tehnica si IT 🙂

Originalul il puteti citi aici: TMCTV-Sony Roll

Sony anunţă lansarea în octombrie a dispozitivului Rolly şi în magazinele europene. După succesul înregistrat anul trecut pe piaţa niponă, compania speră că va da lovitura şi în Europa. Rolly este un player audio de dimensiunile unei palme, care se roteşte şi dansează în ritmul muzicii.

Sonny Rolly este un gadget pe care melomanii nu îl pot rata. Simpla folosire a gesturilor este suficientă pentru a-l comanda. De exemplu, pentru rearanjarea melodiilor din playlist, dispozitivul se agită asemenea unui shaker, iar piesele se amestecă automat. Sony Rolly este o combinaţie între un player MP3, un boombox şi un roboţel. Cu o memorie flash încorporată de 2GB, Rolly poate stoca până la 520 de minute de muzică în format MP3.

Abilitatea lui de a se mişca este obţinută prin 6 componente mobile, alcătuite din rotiţe, braţe şi articulaţii. Mişcarea este coordonată cu aprinderea a două rânduri de beculeţe in peste 700 de nuante.

Un amplificator digital şi 2 boxe orizontale cu magneţi din neodim le permit utilizatorilor să se bucure de sunetul player-ului, de oriunde din cameră.

După o singură încărcare completă, Rolly are până la 5 ore de autonomie. Dispozitivul beneficiază de o tehnologie Bluetooth, oferind astfel o varietate de posibilităţi de conectare. Permite redarea muzicii stocate şi pe alte dispozitive Bluetooth, precum PC-urile sau telefoanele mobile.

Rolly are senzori de mişcare ce permit accesarea comenzilor dispozitivului, astfel încât utilizatorii pot schimba piesa, modifica volumul sau îl pot pune pe modul shuffle printr-o uşoara clătinare a aparatului. Pentru sincronizarea mişcărilor pe muzică, Rolly dispune de propriul software. Rolly Choreographer analizează ritmul muzicii şi creează algoritmi standard pentru mişcările dispozitivului. Odata creat, dansul Rolly poate fi previzualizat, cu ajutorul software-ului.

Rolly va fi livrat în magazinele din Europa cu 3 piese care au coregrafii deja create şi două piese demo. El este disponibil în variantele negru şi alb, la preţul de aproximativ 350 de euro. În Europa, Sony a înregistrat vânzări de 12,73 miliarde de euro pentru anul fiscal care s-a încheiat la 31 martie 2008.

Acest articol a fost publicat în diverse, Video și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Gadgets: Sony Rolly – O jucarie isteata tare.

 1. sufletel spune:

  Hehe, o noua jucarie 🙂 Frumos ! Pe cand achizitionarea ei ?

 2. Robert D. spune:

  Arata bine dar la ce iti foloseste? Nu stiu, pentru ca daca vrei sa asculti muzica ma indoiesc ca o sa mearga mai bine ca sistemul 5.1 (x.1), si sa il tii in buzunar ca mp3 player… trebuie sa iti iei unu sa nu zica lumea ca esti deformat, in fine arata ca un ou care canta :)))

 3. Eu spune:

  LA MULTI ANI DRAGUL MEU, iti urez, cu aceleasi ganduri de anul trecut!
  Sa cresti mare, dar sufletul pastreaza-l de copil! 🙂
  Mii de imbratisari pleaca spre tine acum!

 4. Seldar spune:

  Multumesc multumesc:*:*:*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.