Teatru: Teatru74 Mures prezinta “Geniul crimei” in Cluj

Geniul Crimei

Geniul Crimei, prezentat de Teatru 74

Teatru 74, Cultura.inmures.ro, FTT – Facultatea de Teatru și Televiziune din cadrul Universtatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca prezintă miercuri 11 martie ora 19:00 la studioul Radu Stanca str. Horea nr. 31, piesa “Geniul crimei” de George F. Walker. Regia Theodor Cristian Popescu, scenografia Andu Dumitrescu, distributia Nicu Mihoc, Cătălin Mîndru, Theo Marton, Monica Ristea, Cristina Toma.

George F. Walker este unul dintre cei mai cunoscuţi dramaturgi canadieni de azi. Piesele sale de teatru se joacă pe scenele din întreaga lume.

George F. Walker ajunge să fie jucat şi România odată cu punerea în scenă a spectacolului “Geniul crimei” , spectacol realizat de TEATRU 74 în parteneriat cu Consiliul Artelor din Canada.

Geniul crimei” (text tradus pentru prima dată în limba română de către Cristina Toma si Theodor Cristian Popescu), face parte dintr-un ciclu de şase piese intitulat “Suburban Motel”, piese a căror acţiune se desfăşoară în aceeaşi cameră de motel, cameră-martor a mai multe poveşti rostite sau nerostite.

Geniul crimei” este povestea oamenilor aflaţi pe treapta cea mai de jos a societăţii, poveste spusă într-un registru ce se foloseşte de mijloacele comicului pentru a scoate la iveală sentimentul tragicului şi a nimicniciei umane.

L-am văzut in Tirgu Mures, și vi-l recomand cu multă caldură!

Rezervări se pot face online pe www.teatru74.ro

Acest articol a fost publicat în diverse, Fun, Ganduri si cugetari și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.