Heppy birthday to me, sau mai bine zis, la mai multe!

HappyPe drumul vietii tocmai ce-am trecut de borna kilometrica numarul 31. N-am timp sa ma gandesc la ce-a fost si ce-o sa fie de-acum inainte… insa debordez de optimism. Pot spune cu certitudine ca sunt persoane care tin la mine. Sau care isi amintesc ca ziua mea e azi, si nu ezita sa-mi trimita o felicitare sau un gand bun…

Au inceput de duminica sa curga:) M-au surprins in mod foarte placut…. o multime de urari de bine, la multi ani, fericire, impliniri… Venite pe caile internetului (mailuri , felicitari , mess[yahoo, skype, icq, gmail]) sau unde radio sau fonice, telefon mi-au adus sclipiri in priviri. Am o multime de cunostinte… de prieteni, care prin acest gest simplu de a-mi ura la multi ani, mi-au aratat ca exista o legatura care nu tine cont de timp. Imi cer scuze unora, cu care n-am mai vb de mult timp, si uite, ca nu m-au uitat. Ba chiar isi folosesc telefonu pt a-mi urla un La multi ani in grup 🙂 Fi-ti iubiti si sa traiti bine acolo’n state, prieteni de suflet ce-mi sunteti!

Btw, azi(7 sept)  a fost nebunie… Si cu urarile, si cu munca 🙂 Cu urarile cre c-o sa mai am de lucru toata ziua:))

Va multumesc tuturora! Mi-ati luminat ziua.

Update(8 sept) Apropo.. Paula? Am depasit pragul de-o 100 🙂

Acest articol a fost publicat în Amintiri, D'ale mele, Ganduri si cugetari și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Heppy birthday to me, sau mai bine zis, la mai multe!

  1. Jocser spune:

    La Multi Ani ! ( scuze de intarziere , sper sa fie primit . O strangere de mana , ca pupicurile la noi … suna cam ciudat :)) ) Sa traiesti 1000 de ani fara reparatii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.