Poante intre prieteni: Varza din Molnar

Tarziu in noapte… o conversatie pe mess… oboseala cat cuprinde, dar stau in lumea mea 😉 si mai arunc din cand in cand cate-o geana pe ferestre… mai un cuvant doua…
La un moment dat scap o replica… “uhmpf… is varza. Mi-e somn”. Reactie? Un link de pe trilulilu crocodilu!!! Care… buhuhu! exact aia-mi zice.
CE? Esti varza! VARZA varza varza varzavarza!!!

Si asta-mi aduce aminte de un Molnar, de trei prieteni flamanzi… si de-o comanda suuper super super!!!
Ia sa vedem… cum fu?Dupa o noapte de discoteca… dansat pe rupte, baut cu masura (fiecare cu masura lui…) ne intoarcem in oras. Fura 5, ramasera 4… apoi eu debarc in conditii bune si ma arunc in pat. Ajung cei trei (X, Y, si Z.. cel mai treaz dintre ei) muschetari in Molnar, spre dimineata… si comanda… ciorba, carne, cartofi.. salata asortata… etc etc etc. (am uitat sa zic de alcool? e subinteles… Z insa era treaz si delegat de X si Y sa transmita comanda… ).
Asadar.. merge Z la bar, lasa comanda.. vine alcoolul, salata, painea, ciorba.. mancarea… Foame mare, s-or apucat de infulecat… si la un moment dat, in sincron chiar… X si Y, mirati nevoie mare, se uita in bolul cu salata deja pe juma mancata, apoi unul la celalalt, si amandoi odata isi arunca privirile acuzatoare catre Z!
La care Z, cu o inocenta si un calm proverbial…. o ia inaintea intrebarilor lor… si zice:
-Pai mi-ati comandat aia, salata asortata, apoi aia aia si cu aialalta… eu… pana am ajuns la bar… s-o facut tot o varza-n capul meu asa ca eu am comandat varza! (salata de varza)
Asa ca…

Varza – Urla foamea-n noi

Plus.. hei hei hei! sa nu uitam de clasica si eterna…. Caramele cu pedaleeeeee!!!!

Varza -Caramele cu Pedale

Acest articol a fost publicat în D'ale mele, Fun și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Poante intre prieteni: Varza din Molnar

  1. Jocser spune:

    Eu zic ca si daca mergeau toti trei tot nu reuseau sa isi comande salata asortata 😀 pentru ca ei erau din start varza 😀 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.