Marina Bay Sands resorts – Singapore.

Cui nu-i place sa se bălăcească la înălţime? Senzaţii tari, adrenalina… placerea de-a privi de sus lumea… plus 55 de etaje sub tine, pentru shopping? Mai trebuie sa zic ceva? Pozele vorbesc singure!

Eh, i know, but is real!

Picture 1 of 7


In Singapore, deasupra unei cladiri de 55 de etaje, a aparut o super uber piscina “Infinity Pool” chiar pe acoperis!

Înnotul la marginea ei nu va fi atat de riscant precum pare. În timp ce apa din piscina infinitului, cum e botezată pare să se termine cu o picătură pură, de fapt se scurge într-o zonă de captare de unde apa este pompată inapoi in piscina principala. De trei ori lungimea unui bazin olimpic (150m) şi aproape la 200metri inaltime , aceasta este cea mai mare piscină în aer liber din lume la acea înălţime.

Are o impresionanta forma de vapor, “SkyPark” cocoţat deasupra celor trei turnuri care alcătuiesc cel mai scump hotel, Marina Bay Sands (£4billion) din Singapore.

Hotelul, care are 2560 camere costă de la £350 pe noapte, a fost deschis oficial ieri, cu un concert de Diana Ross.

Cel mai scump hotel, pana acum, era Emirates Palace Hotel în Abu Dhabi, estimată la costul de £2billion atunci când a fost deschis în 2004

Dar, cu canalele interioare, arta opulente, cazino, Plaza în aer liber, centru de conferinţă, teatru, pavilion de cristal şi muzeu ca o formă de floare de lotus, Marina Bay Sands a luat coroana acestuia.

În interiorul cladirii clientii se pot plimba de-a lungul unui canal, în bărci Sampan stilul navelor tradiţionale chineze din secolul al 17-lea.

Statiunea va angaja 10.000 de oameni în mod direct şi pentru a genera pana la £48milioane in fiecare an. Doar intrarea in cazinou este aproape £50 pe zi – dar o medie de 25.000 de oameni au vizitat zilnic cazinoul in cadrul etapei de deschidere iniţiate acum două luni în urmă.

Thomas Arasi, presedintele si directorul executiv şef al staţiunii, a declarat că se aşteaptă ca complexul sa atraga un uimitor 70000 de vizitatori pe zi, o dată ce este complet deschis.

Planificata a fi “lansata la apa in 2009”, deschiderea  a fost amânată datorită forţei de muncă şi penuria de material, precum şi problemelor de finanţare din cauza crizei financiare globale.

Acest articol a fost publicat în diverse și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Marina Bay Sands resorts – Singapore.

  1. Jocser spune:

    Si daca vine un cutremur ? 😀

    P.S. Ti-am vazut blogu si http://Www.lejer.ro la DAReghinTV 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.