Ce ai face dacă vei avea zilnic 86400 $ ? Pe viata?

Închipuie-ți că primești în fiecare dimineață 86400 de dolari și ți se impune doar o singură condiție: să-i cheltuiești pe toți pe parcursul zilei, altfel restul îți este luat, atunci când pleci la culcare. Ce ai face cu banii?

Bine, dar cine oferă acest dar neobișnuit? Ce bancă oferă în fiecare zi așa sumă grandioasă?

Tu ce faci? cum îi investești acești bani?

Viața ne oferă acest dar și el este accesibil fiecărui om: fiecare este în drept să-l folosească cum îl duce capul, căci acest cadou e timpul.

Cadou prețios, din care se scurg dolarii secundele… În fiecare dimineață, atunci când ne trezim, primim în dar 86400 de secunde pentru ziua curentă, iar atunci când ne culcăm seara, rezerva nefolosită dispare, de asemenea, fiecare secundă trăită dispare.
În fiecare dimineață istoria se repetă — primim darul și singuri hotărâm cum să-l folosim.

Pe lângă acest lucru, jucăm în baza unei reguli pe care nu o putem modifica: darul ne poate fi luat în orice moment; viața se poate opri pe neașteptate și putem pierde totul.

Deci, ce vei face cu rezerva ta zilnică în valoare de 86400 de secunde, cum o vei cheltui? Uită-te la clipul acesta ( Multumesc Bogdan, știi tu care ) și sunt sigur că o să reflectezi la investitiile tale de acum inainte.

Acest articol a fost publicat în diverse, Ganduri si cugetari și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.