Despre mine

Aici ar fi cate ceva despre mine, despre firea mea, si despre ce-mi place:

Nu prea multe de zis… sunt o persoana “normala”:)
Studii… universitare:) Matematica Informatica, am profesat in invatamant 2 ani, predand informatica la liceu specialitatea info, apoi am urmat calea dezvoltarii de aplicatii (programare) web si pot zice ca chiar imi place ceea ce fac.
Despre mine: unii-mi spun ca sunt cu capul in nori, ca am alte prioritati fata de tot restul lumii. Imi place sa ajut oamenii, sa comunic, sa aflu cat mai multe. Perfectionist? Doar in meserie:)
In rest, ma bucur de momentele placute care ne inconjoara. Sunt multe, si nici nu trebuie sa cautam in departare. Si incerc sa ii fac pe cei din jurul meu sa simta ca viata merita traita, asa cum e ea.
Bunica-mi zise la un moment dat:“Fie viata buna, rea… tot ai ce invata din ea…” Cuvinte simple, dar cat adevar cuprind…

Frumusetea naturii dupa o ploaie cu soare, o floare, un zambet sincer, sa stau 2 ore in cada, apa calda, parfumata, uleiuri frumos mirositoare,etc etc… o mangaiere… multe sunt care reusesc sa se aproprie de inima omului, si implicit de a mea.

Minciuna, fatarnicia,prostia,prefacatoria si… firile duplicitare ar fi unele din elementele care pot scoate un om de pe fagasul lui normal:)

Hobby? Cine nu are? Ale mele sunt “contradictorii” la o adica: Informatica (“viciu” ce l-am prins din scoala generala), calatorii fara cauza si scop prin natura( adevarata relaxare pentru psihic). Un alt “hobby” ar fi sa aduc pace si buna dispozitie asupra celor cu care intru in contact.

Plenty of… clasical, romance,psihologics, horrors but one of the best it’s Dirty Dancing 😛 and another is Titanic. So? 🙂 Nu are rost sa enumar multe filme aici…

Muzica? multe genuri, depinde starea de suflet curenta, si… vorba ceea: sa-mi gadile in mod placut urechile.
Asta-i to ceea ce astept eu de la muzica. versurile, pentru cei ce nu vor sa fie imbatati de ritm. Mie-mi place sa ma las purtat pe undele muzicale…

Piesa asta e una dintre ele…

Micul Print 🙂 ( o carte atat pentru copii cat si pentru oameni mari ), Citadela, Alchimistul,Codul lui Da Vinci, Contele de Monte Cristo, colectia Non-A , Cronicile vampirilor, Ultimul mohican si multe altele.. Diverse genuri. Multe cărţi… Recunosc, cu poeziile stau mai prost:)